Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de meeste veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen, dan kun je een e-mail sturen naar: info@wblifestyle.com

Product

1. Ik zoek een bepaald product maar kom er niet uit?

> Je kunt gebruiken van onze zoekhulp, lukt dit niet stuur ons vrijblijvend een e-mail.

2. Ik zoek een product die niet op jullie website staat?

> Stuur ons een e-mail met wat voor product je zoekt, geef zo gedetailleerd aan de gewenste maat, aantal(len), kleur(en), model dan gaan wij voor je aan de slag. 

Verzenden

3. Wat zijn de verzendkosten?

> WBlifestyle.com gratis bezorging geldt voor, vanaf € 50,-

4. Leveren jullie in België en/of Duitsland?

> Bestellingen naar België en/of Duitsland zijn ook mogelijk. Wij vragen een bijdrage in de bezorgkosten van € 8,95 tot een bestelwaarde van € 50,- daarboven is het kosteloos. Levertijd is doorgaans enkele dagen langer dan in Nederland.

5. Met welke vervoerders werkt WBLifestyle samen?

> WBLifestyle werkt met het netwerk van PostNL. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je van onze vervoerder een e-mail met Track-en-Trace informatie. Ben je niet thuis wordt de order bij je buren geleverd, lukt dit niet dan wordt je bestelling bij de PostNL punt bezorgd. Afleverinformatie verzorgd de vervoerder. 

6. Is ophalen mogelijk?

> Het is mogelijk om je bestelling op te halen. Na het plaatsen van je bestelling nemen wij contact met je op om de bestelling op te halen. Ophalen is uitsluitend mogelijk na akkoord van Web Blouse van maandag t/m zaterdag. 

Tijdstip en datum van ophalen wordt in overleg nader bepaald. Heb je geen reactie van ons ontvangen stuur dan een e-mail naar: info@wblifestyle.com en vermeldt duidelijk je ordernummer en wanneer je de bestelling op wil halen. 

Je bent welkom bij WBLifestyle

L. von Bönninghausenstraat 43,
7651AA Tubbergen

+31(0)546 - 648 844
info@wblifestyle.com

Betalen

7. Op welke manieren kan ik betalen?

> Betalen kan via I-Deal, Paypal, Creditcard, Google Pay, Apple Pay, Amex, Maestro, Shop Pay, Sofort, Klarna en VVV Giftcard. Wij werken samen met betalingsplatform Stripe en Mollie.

8. Kan ik ook contact betalen bij afhalen en/of bezorging?

> Helaas dat is niet mogelijk, Web Blouse levert uitsluitend nadat de betaling is voldaan. 

9. Waar vind ik mijn factuur?

> De factuur wordt nadat je bestelling is betaald, verzonden per e-mail. Of stuur ons een e-mail voor een copy hiervan.

10. Op zijn de openingstijden van de klantenservice?

> De klantenservice is bereikbaar per telefoon: +31(0) 546-648 744 en b.g.g. +31(0)6 - 12 78 99 72 van 9:00 uur tot 17:00 uur, van maandag t/m vrijdag. Bij geen gehoor, spreek de voicemail in. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@wblifestyle.com

> Onze klantenservice is gesloten op zaterdag en zondag, tevens zijn wij niet bereikbaar op nationale feestdagen.

11. Niet te tevreden over je bestelling?
Je bent niet tevreden met een besteld artikel en wil een klacht indienen. Hoe nu te handelen? Is je bestelde artikel beschadigd of defect aangekomen? Het spijt ons! Neem in dat geval contact op met onze klantenservice voordat je het artikel retourneert. Onze medewerkers zullen je klacht snel in behandeling nemen.

Stuur een e-mail naar info@wblifestyle.com met minimaal 3 tot 5 foto's die duidelijk de schade of fout laten zien en voeg een korte beschrijving toe van hoe de schade is ontstaan. Daarnaast hebben we een foto nodig van het artikel in zijn geheel. 

Zorg ervoor dat je bericht, inclusief de foto's in bijlage, niet groter is dan 25 MB. Indien nodig kan je de foto’s in afzonderlijke berichten naar ons sturen. Wij raden je aan om het JPEG-formaat te gebruiken voor de afbeeldingen.

11. Welke garantie is van toepassing?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

12. Geschillencommissie Thuiswinkel Waarborg 

> Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Jij krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Indien je niet tevreden bent met de afhandeling van jouw klacht dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).