Thuiswinkelwaarborg

Wij zijn een onderdeel van Web Blouse B.V. en levert kwalitatieve producten, daarom willen we ook betrouwbaar zijn naar onze klanten. Web Blouse is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen.

Inmiddels voeren meer dan 2.200 webwinkels dit keurmerk dat door de Consumentenbond wordt ondersteund. Alle aangesloten online winkels worden jaarlijks gecontroleerd om te beoordelen of ze voldoen aan de strenge eisen die Thuiswinkel Waarborg stelt op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid, veiligheid van persoonsgegevens en financiële stabiliteit.

DE 10 ZEKERHEDEN VAN HET THUISWINKEL WAARBORG

  1. Je weet bij wie je winkelt: onze contact en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan vermeld op het Thuiswinkel Waarborgcertificaat.
  2. De Consumentenbond ondersteunt de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel.
  3. Bedenktijd van minimaal 14 dagen: het Thuiswinkel Waarborg garandeert dat leden de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen naleven
  4. Producten (deels) achteraf betalen: je krijgt de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen.
  5. Helder aanbod: elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.
  6. Overzichtelijk bestelproces: het bestelproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat jij bestelt voordat u een aankoopverplichting aangaat en jij krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.
  7. Prijzen zijn duidelijk: je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten, geen onaangename kosten achteraf dus.
  8. Veilige betaalomgeving: wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).
  9. Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens: leden van Thuiswinkel Waarborg hebben een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kun jij je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails.
  10. Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie: mocht u ondanks deze zekerheden een klacht hebben en onderling niet tot overeenstemming kunnen komen, dan helpt Thuiswinkel.org je gratis verder.

Voor meer informatie bekijk ons certificaat via de volgende link, mocht je een vraag hebben over onze certificering stuur dan een e-mail naar info@webblouse.nl