Herenjeans

Herenjeans

Herenjeans zijn al tientallen jaren een modeklassieker en een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man. Onze heren jeans zijn allemaal tijdloze klassiekers. Deze jeans hebben een rechte pijp vanaf de dij tot aan de enkel en zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen. Onze heren jeans zijn perfect voor een casual of zakelijke look en kunnen overal gecombineerd mee woorden. Of je nu gaat voor een casual of een formele look, jeans zijn veelzijdig genoeg om bij elke gelegenheid te dragen. We bieden een uitgebreide collectie herenjeans aan, waaronder de populaire slim fit en regular fit opties.

Slim fit jeans

Slim fit jeans zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en zijn nu een van de meest gevraagde stijlen. Deze jeans zijn ideaal voor smallere heren. Ze hebben een wat strakkere pasvorm die meer het lichaam accentueert en zorgt voor een slank silhouet. Onze collectie slim fit jeans bevat verschillende soorten jeans zoals onze George jeans. Er zit een beetje elastaan in waardoor het een beetje rekt. Dat zit heerlijk!

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen en afwerkingen, waardoor je ze gemakkelijk kunt combineren met een T-shirt en sneakers voor een casual look of met een overhemd en nette schoenen voor een formelere gelegenheid.

Regular fit jeans

Als je op zoek bent naar meer comfort en een lossere pasvorm, dan is de regular fit jeans de perfecte keuze voor jou. Deze jeans hebben een iets lossere pasvorm rond de dijen en het zitvlak, waardoor er meer ruimte is voor beweging en comfort. Regular fit jeans zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen en afwerkingen, waardoor je ze gemakkelijk kunt combineren met een casual of formele outfit. Onze Jones jeans is zeer populair en zit heerlijk.

Heren jeans in verschillende wassingen

Ben je op zoek naar een specifieke kleur? Van donker indigo tot klassiek zwart en alles daartussenin, we hebben een breed scala aan kleuren om uit te kiezen. Zo is zwart een echte klassieker en past het bij vrijwel elke outfit. Deze kleur is tijdloos en kan gedragen worden voor elke gelegenheid, waarbij donker indigo perfect is voor een stijlvolle, casual look.

Heren jeans in alle maten

Naast deze verschillende stijlen bieden wij ook jeans in verschillende maten aan. Onze webshop heeft jeans van maat 27/30 tot en met maat 33/30 en 26/32 tot 30/32 voor dames en van maat 32/34 tot en met maat 42/34 voor heren. Daarnaast hebben wij ook een maattabel en de mogelijkheid om je jeans op maat te laten maken, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

Hoogwaardige denim

Bij het kopen van jeans is het belangrijk om goed te kijken naar de pasvorm en het materiaal. Onze jeans zijn gemaakt van hoogwaardige denim en zijn zorgvuldig ontworpen om comfortabel te zitten en er stijlvol uit te zien. Bij ons kun je gemakkelijk online shoppen en profiteren van snelle levering. We bieden gratis verzending bij bestellingen boven de €50. Vóór 16.30 besteld is de volgende werkdag in huis. Ook is het mogelijk om af te halen.

Shop nu online

Kortom, als je op zoek bent naar een uitgebreide collectie van verschillende soorten jeans, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een casual skinny jeans of een zakelijke straight leg jeans, wij hebben het allemaal. Shop nu online en ontdek onze collectie!

 


Schrijf een opmerking

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.