herentrends

Herenmode Trends 2023

De dagen beginnen warmer te worden, de bomen en bloemen beginnen te bloeien en onze opvallendere kleding mag weer uit de kast. Lees hier wat de herenmode is van 2023 en doe er je inspiratie mee op!

Duurzame en ethische mode

Onze kleding is een belangrijk onderdeel van een eerste indruk die we afgeven. Ook laat je er mee zien wat voor type persoon je bent. Door ethische, duurzame kleding te dragen laat je zien dat je geeft om het milieu. Onze kleding wordt gemaakt door materiaal van hoge kwaliteit waardoor het beter is voor het milieu, extra comfortabel zit en lekker lang meegaat. Doe hier je voordeel mee en laat zien wat voor geweldig persoon jij bent. 

Schipperstrui

De schipperstrui is een klassieker en nu helemaal in. De trui vindt zijn oorsprong in maritieme wereld en is genoemd naar de schippers die deze trui vaak droegen. Het is gemaakt van grof breiwerk en heeft een opstaande kraag met een korte rits bij de hals. Deze milieubewuste trui wordt vaak gemaakt van duurzame materialen zoals wol en katoen. 

De schipperstrui is goed te combineren met verschillende outfits, zowel formeel als informeel. Denk aan bijvoorbeeld onze Tim jeans met een paar sneakers voor een casual outfit.

Cargobroek

De cargobroek is een type broek dat oorspronkelijk werd ontworpen voor militairen vanwege de praktische functies. De broek heeft veel zakken, meestal aan de zijkant van de broekspijpen en soms ook aan de achterkant en voorkant, waarin gemakkelijk items zoals gereedschap, eten, waterflessen en munitie konden worden opgeborgen.

In de afgelopen jaren is de cargobroek steeds populairder geworden als een fashion item voor mannen. Cargobroeken zijn geschikt voor verschillende gelegenheden en kunnen zowel casual als formeel worden gedragen. Ze zijn ook comfortabel en praktisch, waardoor ze ideaal zijn voor activiteiten zoals wandelen en reizen. Al met al is de cargobroek een veelzijdig kledingstuk dat zowel praktisch als modieus is. Het is een stijlvolle en comfortabele keuze voor mannen die op zoek zijn naar een casual look met veel opbergruimte. Combineer een cargobroek met een wit shirt en onze John overhemd voor een casual, stoere look.

Prints en patronen

Het combineren van verschillende motieven en prints is een trend die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden in de herenmode. Denk aan het combineren van verschillende patronen op één outfit, zoals strepen, ruiten, bloemen of dierenprints. Het combineren van patronen kan een outfit meer persoonlijkheid geven en is daarom een geweldige manier om uit te drukken wie je bent. Shop hier alles met prints en patronen en stel nu je outfit samen.


Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.


Speciaal voor jou geselecteerd

Voir toutes
Dames Jeans
Herenjeans