Dames Jeans

Dames Jeans

Jeans in verschillende stijlen en maten

Als je op zoek bent naar een webshop waar je terecht kunt voor een uitgebreide selectie van damesjeans, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze webshop heeft een grote collectie aan damesjeans in verschillende stijlen en maten. Van skinny jeans tot flared jeans, van mom jeans tot straight leg jeans - wij hebben het allemaal. Hieronder vertellen we je meer over de verschillende soorten damesjeans die wij aanbieden.

Skinny jeans

Skinny jeans zijn al jaren populair bij dames en blijven een favoriet onder velen. Deze strakke jeans accentueren je figuur en zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen en kleuren. Skinny jeans zijn perfect voor een casual dagje uit, maar kunnen ook gedragen worden naar een feestje in combinatie met een mooie blouse en hakken.

Mom jeans

Mom jeans zijn de laatste jaren weer helemaal in de mode. Deze damesjeans hebben een hoge taille en een relaxed fit, waardoor ze comfortabel zitten en er tegelijkertijd stijlvol uitzien. Mom jeans zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen en zijn perfect voor een casual look.

Flared jeans

Flared jeans waren in de jaren zeventig populair en zijn nu weer helemaal terug van weggeweest. Deze damesjeans hebben een wijde pijp vanaf de knieën, waardoor ze een retro uitstraling hebben. Ze worden ook wel Palazzo jeans genoemd. Onze flared jeans zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen zowel casual als chic gedragen worden. Voor een elegante look kun je deze damesjeans mooi combineren met onze lichtroze Nova blouse.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Webblouse hoog in het vaandel. Onze damesjeans zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen zorgen voor een comfortabele pasvorm, maar ook voor langdurig draagcomfort. Zo kun je voor een hele lange tijd blijven genieten van je favoriete damesjeans.

Heren jeans

Ook onze heren jeans zijn allemaal tijdloze klassiekers. Deze jeans hebben een rechte pijp vanaf de dij tot aan de enkel en zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen. Onze heren jeans zijn perfect voor een casual of zakelijke look en kunnen overal gecombineerd mee woorden.

Naast deze verschillende stijlen bieden wij ook jeans in verschillende maten aan. Onze webshop heeft jeans van maat 27/30 tot en met maat 33/30 en 26/32 tot 30/32 voor dames en van maat 32/34 tot en met maat 42/34 voor heren. Daarnaast hebben wij ook een maattabel en de mogelijkheid om je jeans op maat te laten maken, zodat je altijd de perfecte pasvorm vindt.

Hoogwaardige denim

Bij het kopen van damesjeans is het belangrijk om goed te kijken naar de pasvorm en het materiaal. Onze damesjeans zijn gemaakt van hoogwaardige denim en zijn zorgvuldig ontworpen om comfortabel te zitten en er stijlvol uit te zien. Bij ons kun je gemakkelijk online shoppen en profiteren van snelle levering. We bieden gratis verzending bij bestellingen boven de € 50,-. Vóór 16.30 besteld is de volgende werkdag in huis. Ook is het mogelijk om af te halen.

Kortom, als je op zoek bent naar een uitgebreide collectie van verschillende soorten damesjeans, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een casual skinny jeans of een zakelijke straight leg jeans, wij hebben het allemaal. Shop nu online en ontdek onze collectie!

 


Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.


Speciaal voor jou geselecteerd

Voir toutes
Dames Jeans
Herenjeans